** VERKOCHT **

Woondomein Aan de Linge

Aan de rand van het Gelderse Zetten

Landelijk wonen op een royale kavel

De ontsluitingsweg met grijze kinderkopjes, groene bermen en forse beukenhagen geven u een warm welkom wanneer u woondomein Aan de Linge binnenwandelt. Deze kleinschalige woonwijk ligt aan de rand van het Gelderse dorpje Zetten en valt op dankzij haar authentieke uitstraling. Hier wordt u namelijk omringd door nieuwe doch klassieke villa’s en woningen in de typische, Britse country stijl

Alle kavels zijn verkocht!.

gebruik van oude materialen

Oud en Nieuw

Wilt u royaal wonen in een rustige, ruimtelijke omgeving omringd door groen? Dan bent u bij woondomein Aan de Linge aan het juiste adres. Hier creëert u, samen met een architect, uw eigen droomwoning door al uw woonwensen waar te maken. Een woonkeuken met uitzicht op de natuur? Of een vrijstaand ligbad op de extra grote slaapkamer? Aan ruimte geen gebrek!

Door het gebruik van oude materialen en karakteristieke bouwstoffen lijken ze jaren oud, maar de huidige villa’s en woningen op woondomein Aan de Linge zijn gebouwd volgens de nieuwste bouw- en comforteisen. Hier geniet u dus volop van die oude, authentieke woonstijl, maar dan met de gemakken van nieuwbouw!

Alle kavels zijn inmiddels verkocht!

overal dichtbij!

Centrale ligging!

Als u er even tussen uit wil, dan ligt het gemoedelijke dorpscentrum van Zetten om de hoek. Hoewel Zetten pittoresk is, vindt u hier met gemak al uw dagelijkse benodigdheden. Even verderop liggen Hemmen, een klein, karaktervol en biologisch dorp, en de grote steden Arnhem en Nijmegen. Woondomein Aan de Linge heeft bovendien een uitstekende bereikbaarheid door de nabijgelegen A15 (Nijmegen – Rotterdam) en A50 (Arnhem – Den Bosch). Daarbij heeft Zetten een eigen NS station, dus ook met het openbaar vervoer kunt u - letterlijk - alle kanten op!

Contact

mail: henriette@teamvolt.nl
tel: 06 - 41 77 14 76

mail: info@teamsnijders.nl
tel: 0548 - 54 00 45